Tuesday, June 25, 2013

Aurawhite with Free Bedak Thanaka

Update :  25/June/2013
Dua produk yang memang tengah meletup2 sekarang ni, Aurawhite with Free bedak thanaka...berbaloikan jom grab la apa lagi....selagi stok masik ada ni...


 

+ 
 

+
extra 10 free gift

[+] PERCUMA 1pc Shaker!
[+] PERCUMA 1pc 3D Mask!
[+] PERCUMA 2pc Sheseido White!
[+] PERCUMA 1pc Eyeliner!
[+] PERCUMA 2pcs Foot Detox!
[+] PERCUMA 2pcs Naturgo Mask!
[+] PERCUMA 1pc OBUSE SHEER LIP TINT


PROMOSI HEBAT UTK PEMBELIAN AURA WHITE 900,000MG DENGAN HARGA RM145

Free pos Semenanjung Malaysia

Berminat terus la sms sue @ 012-687 2344

Tuesday, June 25, 2013

Hot Selling!!! Bedak Sejuk Thanaka Ori Myanmar

Hot Item Uollssss....Bedak Sejuk ni sangat la best...belum cuba belum tau...dah cuba hari-hari mau....eh!!!

ORIGINAL THANAKA (LEMON) : 40G
1 pc - RM 15
2 pc -RM 25
3 pcs-RM 35

FREE POS SEMENANJUNG

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak

BUAT MASA INI , STOCK YANG ADA STICKER DEA OUT OF STOCK, YANG ADA HANYA ORIGINAL STICKER BUKAN PRINTED TATE BY DEA.BENDA YG SAMA JE UOLLS SO WAT PE NK PENING PENING KEPALA NK REBUT HIJAU DAN NK PRINTED TATE BY DEA HUHUHU

KHASIAT N KEBAIKAN NYA SAMA SAHAJA


 BERMINAT LAJU2 SMS SUE @ 012-6872344



Wednesday, June 19, 2013

Jom Order Aura White Chocolate Flavour

NEW FORMULA..NEW LOOK.. NEW IMPROVEMENT....AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR
~1,000,000 mg~

Mari kita shake..shake AURAWHITE CHOCOLATE setiap pagi kerana ia memberi kita lebih tenaga dan yang pasti kulit wajah kita boleh nampak perubahan dalam masa 7-14 hari.

Hmmmm cara bancuhan 3 scoop dan 120 ml air sejuk yang pasti lepas uollss minum pasti nak lagi sebab tak puas minum hehe tak percaya cuba la hari ini. Wowww Passssti AURAWHITE CHOCALATE INDULGENCE menceriakan hari-hari anda. Try lah !!!

♥♥ Hmmm... Anda pencinta Coklat ? Terutama bila ia cair di mulut.. Hmmm..So Yummeeeh!!!

Tahukah anda coklat sangat baik untuk kecantikan anda ini kerana coklat bersifat antioksidan yang mampu melindungi kulit daripada kesan kerosakan berpunca daripada pendedahan kepada matahari atau elemen persekitaran yang lain.

Menyangkal mitos kononnya ia membuatkan kulit lebih mudah berjerawat, coklat sebaliknya dikelaskan sebagai makanan yang sihat kerana kandungan nilai antioksidan tinggi padanya.

Pemakanan berasaskan bahan daripada coklat juga mampu membantu menjaga kolagen dan melawan kerosakan akibat sinar matahari kerana ia kaya dengan zat baik iaitu flavanoid.

AURAWHITE Chocolate Indulgence 1 million mg concentrated
dengan bahan lain :
- Dark Chocolate
- Tilapia Collagen
- L-Glutathione
- Co Enzyme Q10
- Pearl Powder
- Hyaluronic Acid
- Multivitamin

TIPS HEBAT:
AMALKAN AURAWHITE CHOCOLATE DI WAKTU PAGI & AURAWHITE LEMON BERRIES DI WAKTU MALAM. DAN RASAI KEHEBATAN YANG TERHEBAT DARI AURAWHITE !!


DARK n YUMMY , SUPER CREAMY n MELTY

AURA WHITE WITH CHOCOLATE FLAVOUR READY STOCK NOW!


AURAWHITE CHOCOLATE INDULGENCE :
Ia adalah dark chocolate 100% dari Cocoa Bean Organic yang di proses dengan teknologi nano dimana ketika dibancuh ia tidak berketul jadi penyerapan nutrisi pada tubuh lebih sempurna.
Flavonoid dalam coklat mempunyai sifat antioksidan yang kuat yang dapat melindungi terhadap penyakit-penyakit degeneratif.

Minuman ini sangat berkhasiat selain berperisa coklat yang lazat ia juga mengandungi protein yang tinggi , nutrisi optimum, tiada gula atau pewarna tambahan.
Bahan utama yang lain antaranya adalah L-Glutathione,Tilapia Kolagen, Co Enzyme Q10, Hyaluronic Acid, Omega 3 Salmon Fish, Pearl Powder,Pitera & sebagainya. Kesemua bahan ini di gabungkan dapat menbantu kecantikan & kesihatan anda dari hujung rambut hingga hujung kaki.

Saranan adalah untuk mengambil AURAWHITE CHOC pada waktu pagi dan AURAWHITE LEMON BERRY 900000MG pada waktu malam untuk keberkesanan lebih hebat!Bancuh dengan air sejuk untuk rasa yang ummphh yummylicious!

Sesuai untuk lelaki & wanita.

PRICE OFFER:
RM150 WM
RM160 EM

FREE GIFT AURA SHINE!!!!
FREE SHAKER!!!
LIMITED TIME OFFER!!! GRAB NOW!!!
 
Berminat Terus SMS Sue
012-687 2344

Tuesday, June 11, 2013

Hot Item : Bedak Tate By D.E.A ( Danish Emphire Association )

 Ready Stock!!!!!

Rahsia Kulit Cantik Halus Nora Danish Sekeluarga!! Mereka nak kongsi dengan kita semua apa rahsia mereka!!

MEMPERKENALKAN::
Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association)


Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.
Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn air dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..
Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. 
Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.

Kandungan : 40gram setiap bekas






BERMINAT UTK BEDAK SEJUK BY DAE BOLEH TERUS ORDER : 

RM35/PC
 
(FREE POSLAJU SEMENANJUNG)
 
Buy 1 : RM35
Buy 3 : RM100

Berminat Terus SMS Sue @ 012-687 2344

Wednesday, June 05, 2013

Singlet Kempiskan Perut Untuk Lelaki

Salam dan hai to all...hari ni sue nak share produk untuk lelaki pulak...jangan ingat lelaki tak nak cantik...lelaki pun harussss cantik jugak la...tak aci la kalau dia nak isteri cantik tapi si suami x jaga penampilan...so kene dua2 jaga penampilan ok...

Ok produk ni lebih kepada lelaki2 yang mengalami perut Buncit atau lagi sweet kalau kita panggil perut Boroi Kan...hehe...tapi biasa terjadi bila lepas kahwin...otomatik perut boroi kan...so cara mudah nak cegah atau nak tutup Perut Boroi ni cuba la pakai Singlet ni...jom tengok info pasal singlet ni....

Memperkenalkan Singlet Cegah Perut Buncit dan Boroi

*Sorok perut BOROI & BUNCIT*
Singlet yang didesign dan dibuat menggunakan teknologi-teknologi terbaru bagi mencegah buncit dan meratakan perut.

Kelebihan anda dapat jika memakai SINGLET ini? 
✔ Kelihatan lebih kurus serta-merta!
✔ Menambah keyakinan tanpa mendedahkan perut buncit!
✔ Mudah di pakai
✔ Kain tidak gatal dan tidak panas
✔ Membantu pembetukan badan sasa
✔ Dibuat daripada material yang tiptop dan terbaik!
✔ Mencegah sakit belakang
✔ Menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat.

dan YANG PENTING ANDA MAMPU MILIK!!!

Anda yang boroi wajib meng"order" singlet Ironman ini kerana ia mampu membentuk muscle pada perut dan lantas mengurangkan boroi anda dalam masa yang singkat.

Features:
* Putih
* Dibuat daripada Fabrik elastik & Tahan lasak.
* Bahan: Nilon 80% 20% Spandeks
* Fabrik yang anti-allergic.
* Saiz M (30-37) | L (38-47)

--> Ramai Yang Salah Anggap
Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua..

Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda..

Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja..

P/s: SINGLET @ Pakaian dalam terbaru untuk lelaki yang ingin kelihatan tegak dan segak. Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda.Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.


Features:
* Dibuat daripada Fabrik elastik & Tahan lasak.
* Bahan: Nilon 80% 20% Spandeks
* Fabrik yang anti-allergic.

Singlet yang didesign dan dibuat menggunakan teknologi-teknologi terbaru bagi mencegah buncit dan meratakan perut. 

Diperbuat dari kain yang sangat selesa, ia adalah penyelesaian yang paling berkesan untuk cepat menghilangkan buncit dikawasan perut dan mendapat (6 pax) yang dikehendaki semua lelaki.

Hanya pakai seperti biasa dan anda dpt merasakan sokongan elastik dan serta-merta menarik perut anda dgn cantik dan selesa. Pada bahagian perut mempunyai bahagian elastik yang membentuk bentuk badan enam pack dan rasa ketegangannya yang sgt cantik.
p/s: SINGLET @ Pakaian dalam terbaru untuk lelaki yang ingin kelihatan tegak dan segak. Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda.Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.








 



Anda digalakkan beli saiz 1 tingkat rendah dari saiz baju yang anda pakai sekarang.

Contoh jika anda pakai baju saiz M, anda boleh beli singlet bersaiz S. 


Cara Cuci Singlet Slim N Lift
Cuci seperti biasa dengan tangan. Elak jemur kena matahari.  



CARA PAKAI/SARUNG SINGLET


size available:


S,M, L and XL only (Black & White)



Harga Promosi :
RM55  RM 45 (sm) / RM60  RM 50 (ss)

 
COD Area : UPM Serdang & Tmn Putra Perdana Puchong
Order Sekarang

SMS/Wassap Sue @ 012- 687 2344

Monday, June 03, 2013

Sabun Glutakojic 3 layer

SABUN GLUTAKOJIC 3 LAYER ORIGINAL


FORMULA BARU!!
DENGAN 3 LAPISAN WARNA!!!!
KESAN MENAKJUBKAN!!
GABUNGAN KOLAGEN & GLUTATHIONE!!
SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA.. 
UNTUK KEGUNAAN BADAN / MUKA
HILANGKAN SEGALA YANG KUSAM JUGA MASALAH 
YANG MEMBELENGGU..
CUBA LAH!!! 

saiz besar, boleh bertahan 1 bulan ke 2 bulan..juga tidak mustahil boleh bertahan 3 bulan..

KELEBIHAN:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD

BAHAN KANDUNGAN DALAM GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP WITH KOJIC + GRAPE SEED :
GLUTATHIONE
Membantu / menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

COLLAGEN
Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda, apabila mencuci muka dengan sabun ini akan dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih tegang + putih.

ARBUTIN

Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling bagus dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin bagus digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau semua bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter

KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening agen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid lebih baik dan tidak mendatangkan kesan yg berbahaya seperti hidroquinon. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

GRAPESEED EXTRACT
Seperti yang kita tahu anggur adalah buah yang memiliki KANDUNGAN ANTI OKSIDAN TINGGI Yang bermanfaat untuk Anti radikal, berfungsi untuk mendetoksfikasi racun.

CADANGAN PENGGUNAAN
• Untuk tujuan penjimatan, potong sabun kepada beberapa bahagian lebih kecik seperti 5 bahagian kecil. Harus dipotong bahagian oren + putih sekali supaya dapat guna kedua-dua kandungan aktif tersebut.
• Untuk kulit normal memadai 2x sehari, kulit berminyak 3x sehari, kulit kering 1x sehari.Or bergantung keselesaan dan kesesuaian kulit masing-masing.
• Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :
1. Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
2. Kulit Normal - 1 minit dan bilas
3. Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.
Banyak testimoni mengatakan sabun ini sangat berkesan!!

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGGUNAKANNYA.
Testimoni Maria..
Sabun ni bes sangat,jeragat mmg dah kurang.

Testimoni Dannia..
"Sabun dah dapat, 3 kali cuci dah dapat rasa kesan...mak kita pun nak guna juga..hehehe "

Testimoni Rohamiza
" Sis, brg dah dapat petang semalam, dah pakai sabun 2 , bes sgt2..smlm sampai terus pakai,baru sehari dah ase perubahan..hubby pun dah pakai dia kata muka dia ase kembng, betul sis x tipu punya...parut dah nampak pudar pakai scar portion...tq sgt2.

Testimoni Ally..
Salam sis ..ally dah dpt sabun tu noon yesterday...tq so much!! smlm ada kawan tanya ally pakai sabun apa,coz muka nampak soft n lain..hihihi..ally promote sabun ni...nmpk mmg ada yg minat..nnti ally nak jual kat depa smue blh? hihihi..

Testimoni lagi ~Sis.. Alhamdulilah. Lepas almost 2 minggu guna sabun gluta, parut jerawat da makin pudar. Kulit semakin licin.. Dulu kalau apply make up, susah nk stay on face.. Tdi saya put on make up, da setengah hari pn make still on.. Muka pn tk berkilat. Saya suka sgt... 10Q sis..

Testimoni ~mmg terbaek sabun gluta,my mum pakai jeragat2 pun hilang..ramai kwn2 tegur..especially utk org2 yg berumur elok try..pakai produk NV,natasya dan bemcm2 produk pun just pudarkan shj tp pakai sabun gluta bleh hilang..terbaek..nanti nk oder lagik.. :)

HATI-HATI :-
Ramai yang tanya beza 3 layer kualiti tinggi , kualiti rendah , palsu ....etc
di sini saya satukan dalam dua kategori kualiti tinggi atau ori dan kualiti rendah atau palsu.
Yang palsu bau tak sama langsung dengan yang ori.

CIRI-CIRI SABUN PALSU :
*Di antara 3-3 layer ada rekahan.
*Bila diguna sabun akan terkeluar satu2 layer.
*Tidak berkilat seperti yang original.
*Yang palsu lebih nipis



1 KETUL
RM30 (SM)
RM35 (SS)
FREE POSLAJU

Monday, June 03, 2013

2Be Gorgeous Fiber


 
Makan ubat kurus, tak kurus-kurus !
 
 
Makan ubat putih, tak putih-putih !
 
 
KENAPA YE ? Apa kata DETOX dulu dengan 2BE GORGEOUS FIBER.

Fiber ni special , sebab ia lazat ala-ala smoothie.
Anda boleh pelbagaikan RESIPI tanpa menjejaskan keupayaan khasiatnya pun.

PALING MENARIK, KESAN SANGAT MENAKJUBKAN .
 
2BE GORGEOUS FIBER ialah produk minuman kesihatan, detoxifikasi , pelangsingan, tenaga dan kecantikan yang paling mengikut citarasa pengguna & juga merupakan minuman  gabungan buah-buah terbaik, super fruit, sayuran,fiber, madu, mutiara, kekacang dan bahan organik lainnya . 

Anda diluar sana sangat2 di galakkan mengambil 2BE GORGEOUS FIBER terlebih dahulu sebelum mengambil mana2 supplement untuk tujuan detoxifikasi (buang toxin)

Produk ini ialah BANTUAN DETOKS yang hebat. Bagi yang dah cuba pelbagai supplement, TETAPI TAK BERKESAN mungkin kerana ada TOKSIN dalam badan. Buang toksin tersebut kemudian anda lihat kesan pengambilan supplement selepas itu. Lagi cepat serap. Sebab tu, ia juga boleh menjadi booster untuk supplement kecantikan kepada anda. BOOSTER hebat kepada semua supplemen. 

Sama ada anda nak gunakan 2be Gorgeous Fiber sahaja atau nak campur dengan supplement lain, TIADA MASALAH.
2BE GORGEOUS FIBER di hasilkan kerana ingin membantu wanita dan peminat kecantikan / kesihatan mendapat kesan terbaik dan maximum sesuatu supplement dan membantu semua mendapat khasiat organic lengkap . Belum ada produk seperti 2BE GORGEOUS FIBER di Malaysia memandangkan gabungan bahannya sangat LENGKAP malah harganya sangat berpatutan / mampu 'maintain'/ tidak menyusahkan orang untuk membelinya. 
 Perisa strawberry milk tetapi bukan susu ia 100% dairy free. 
TIADA TENUSU.
Sebab tu if you all nak letak sedikit susu manis sikit or susu segar, khasiat still tak terjejas. 
Ramai peminum tegar 2BE Gorgeous ini dah olah ikut selera masing2. Malah ada yang ratah begitu sahaja.Definitely sedap... 

Mungkin kerana ada badam telah menambah rasa sedap produk ni sampai ada yang mula menggantikan ia dengan nescafe / caffeine..U ALL MUST TRY IT
Fungsi utama 2BE Gorgeous FIBER ialah DETOX 
- buang toxin hilangkan tanda2 ketiak hitam
- menguruskan badan MEMBAKAR LEMAK ( kerana ada lecithin)
- mencantikkan kulit menjadikan complexion kulit merah jambu
- mengelakkan kanser usus menyerap asid urik dalam badan kenyang sepanjang hari
- mengelakkan sembelit
- melancarkan peredaran darah
- sesuai lelaki dan wanita serta kanak2 seawal 12 tahun yang mengalami obesiti ! 



Sebab tanpa kita sedar, lemak , jerawat dan masalah kat badan kita berpunca dari toxin.
ANTARA BUAH2 DAN SAYURAN SERTA BAHAN ORGANIC DALAM 2 BE GORGEOUS: 
*SEABUCKTHORN
*SEAWEED
*SPINACH
*ALFAFA
*BADAM
*DELIMA
*SOY LECITHIN

*ACAI BERRY
*10 JENIS FIBER
*GABUNGAN KEKACANG DLL
KOMPOSISI ASAS YANG DI SERIKAN LAGI DENGAN SERBUK MUTIARA UNTUK CANTIKKAN KULIT KITA.
IA LAZAT & DIJAMIN BERKESAN

CARA PENGAMBILAN YANG UNIK mengikut permasalahan yang anda hadapi.
2BE GORGEOUS FIBER untuk DETOXIFIKASI / SEMBELIT
1. Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . ( size tea cup )
Minum 2 HARI 1 KALI SAHAJA

2BE GORGEOUS FIBER untuk BANTUAN PELANGSINGAN
1. Masukkan 1 sudu setengah + 1 cawah air suam hampir ke panas ( size tea cup )
Minum setiap pagi before breakfast atau setiap kali sebelum pengambilan makanan berat

2BE GORGEOUS FIBER untuk KECANTIKAN / CUCI DARAH / SEMBELIT
1. Masukkan 1 sudu makan + 1 cawan air suam . ( size tea cup )
Minum sebelum tidur, SETIAP HARI

Ia juga boleh dijadikan sebagai gantian makanan untuk diet yang lebih teratur.

Selain itu DIINGATKAN KEPADA SEMUA, BAHAWA 2BE GORGEOUS FIBER BUKAN UBAT,TETAPI BANTUAN MAKANAN TAMBAHAN ORGANIC yang dipercayai mampu membantu anda meningkatkan keyakinan diri.2BE GORGEOUS merupakan produk detox paling lazat dengan formulasi terbaik di MALAYSIA
READY STOCK.
CEPAT ORDER SEBELUM KEHABISAN
Tanda-tanda Banyak Toksin
Kerap sakit kepala
Tiada sebarang kesan apabila makan vitamin + supplemen
Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab
Susah bangun tidur
Bahagian keliling mata gelap
Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit
Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi
Sinus
Berat badan meningkat
Kehadiran selulit
Masalah jerawat dan banyak lagi
NAFAS BERBAU ! BADAN BERBAU ! MUNGKIN KERANA TOXIN
SILA BERDETOX DENGAN 2BE GORGEOUS FIBER YANG DIPERKAYA DENGAN SERBUK MUTIARA !


SUKA MAKAN JAJAN, MSG, JUNK FOOD, MAKANAN RINGAN, AJINOMOTO,BERMINYAK - SEMUANYA MENYUMBANG PADA KEPENUHAN TOXIN DALAM BADAN. TOXIN YG PENUH NI AKAN MULA KUAR POP UP KAT JERAWAT , SEBAB TAK KUAR ABES MELALUI NAJIS.

JADI, SESIAPA NAK KURUS & BERKULIT BERSIH ??
KENA AMEK "2be GORGEOUS FIBER !"
Wajib !
Menurut satu artikel yg dikeluarkan pada tahun 2006, Prof. Dr. Rahimah Abdul Kadir, Dekan Fakulti Pergigian & Profesor Pergigian Pencegahan, dari Pusat perubatan Universiti Malaya, w/pun gigi kerap diberus & flos pun digunakan, ini masih belum cukup kerana kebanyakan bakteria sgt gemar BERSEMBUNYI pada LIDAH kita. 

Menurut beliau lagi, "Lidah kita ibarat permaidani tebal yg penuh dgn bakteria yg berkeliaran & berkampung di atas permukaan, dicelah2 rekahan & lurah lidah dan membentuk lapisan keputih-putihan, atau plak.

Kekurangan oksigen menyebabkan bakteria anaerobik membiak & membentuk lebih banyak plak, dan memberi ruang selanjutnya untuk pembiakan & lebih banyak sebatiaan penyebab bau busuk terlepas dgn setiap nafas."

JADI BETUL LA, LIDAH KALER PUTIH adalah salah satu faktor utama punca NAFAS BERBAU ~ Selama ni ingatkan punca dari USUS yg xsihat jea...

"Bakteria / kuman lama tersorok yg tidak dibuang menerusi penjagaan oral harian seperti bakteria pada lidah boleh menjadi berbahaya & menghasilkan toksin.

Toksin ini menyebabkan radang dan pemusnahan tisu gusi atau penyakit periodontal yg boleh mengakibatkan penyusutan gigi dan seringkali kehilangan gigi."
jom cantik-cantik dengan 2BE GORGEOUS FIBER.
DETOX sekarang, muka pun Confirm Bebas Jerawat!

Malukan ketiak hitam ?
Kalau da macam ni, jom TRY 2BE GORGEOUS FIBER.
Manala tau boleh membantu. Lagi dengan bantuan krim luaran yang berada dipasaran.

Ketiak hitam disebabkan toxin.
Begitu juga dengan celah peha, tengkuk dan kaki.
Sekiranya warna lebih gelap dari sepatutnya, mungkin ia akibat toxin atau mencukur dengan kerap.

Sekiranya ia akibat toxin, sila Ambil 2BE GORGEOUS FIBER dengan segera. Dengan bantuan serbuk mutiara ia membantu 100% dalam keberkesanan detoxifikasi.

Never try never know.
Bebaskan diri dari racun / toxin yang terbenam didalam badan.

HARGA : RM50
FREE POSLAJU SEMENANJUNG