Tuesday, June 25, 2013

Hot Selling!!! Bedak Sejuk Thanaka Ori Myanmar

Hot Item Uollssss....Bedak Sejuk ni sangat la best...belum cuba belum tau...dah cuba hari-hari mau....eh!!!

ORIGINAL THANAKA (LEMON) : 40G
1 pc - RM 15
2 pc -RM 25
3 pcs-RM 35

FREE POS SEMENANJUNG

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak

BUAT MASA INI , STOCK YANG ADA STICKER DEA OUT OF STOCK, YANG ADA HANYA ORIGINAL STICKER BUKAN PRINTED TATE BY DEA.BENDA YG SAMA JE UOLLS SO WAT PE NK PENING PENING KEPALA NK REBUT HIJAU DAN NK PRINTED TATE BY DEA HUHUHU

KHASIAT N KEBAIKAN NYA SAMA SAHAJA


 BERMINAT LAJU2 SMS SUE @ 012-6872344



Wednesday, June 19, 2013

Jom Order Aura White Chocolate Flavour

NEW FORMULA..NEW LOOK.. NEW IMPROVEMENT....AURAWHITE CHOCOLATE FLAVOUR
~1,000,000 mg~

Mari kita shake..shake AURAWHITE CHOCOLATE setiap pagi kerana ia memberi kita lebih tenaga dan yang pasti kulit wajah kita boleh nampak perubahan dalam masa 7-14 hari.

Hmmmm cara bancuhan 3 scoop dan 120 ml air sejuk yang pasti lepas uollss minum pasti nak lagi sebab tak puas minum hehe tak percaya cuba la hari ini. Wowww Passssti AURAWHITE CHOCALATE INDULGENCE menceriakan hari-hari anda. Try lah !!!

♥♥ Hmmm... Anda pencinta Coklat ? Terutama bila ia cair di mulut.. Hmmm..So Yummeeeh!!!

Tahukah anda coklat sangat baik untuk kecantikan anda ini kerana coklat bersifat antioksidan yang mampu melindungi kulit daripada kesan kerosakan berpunca daripada pendedahan kepada matahari atau elemen persekitaran yang lain.

Menyangkal mitos kononnya ia membuatkan kulit lebih mudah berjerawat, coklat sebaliknya dikelaskan sebagai makanan yang sihat kerana kandungan nilai antioksidan tinggi padanya.

Pemakanan berasaskan bahan daripada coklat juga mampu membantu menjaga kolagen dan melawan kerosakan akibat sinar matahari kerana ia kaya dengan zat baik iaitu flavanoid.

AURAWHITE Chocolate Indulgence 1 million mg concentrated
dengan bahan lain :
- Dark Chocolate
- Tilapia Collagen
- L-Glutathione
- Co Enzyme Q10
- Pearl Powder
- Hyaluronic Acid
- Multivitamin

TIPS HEBAT:
AMALKAN AURAWHITE CHOCOLATE DI WAKTU PAGI & AURAWHITE LEMON BERRIES DI WAKTU MALAM. DAN RASAI KEHEBATAN YANG TERHEBAT DARI AURAWHITE !!


DARK n YUMMY , SUPER CREAMY n MELTY

AURA WHITE WITH CHOCOLATE FLAVOUR READY STOCK NOW!


AURAWHITE CHOCOLATE INDULGENCE :
Ia adalah dark chocolate 100% dari Cocoa Bean Organic yang di proses dengan teknologi nano dimana ketika dibancuh ia tidak berketul jadi penyerapan nutrisi pada tubuh lebih sempurna.
Flavonoid dalam coklat mempunyai sifat antioksidan yang kuat yang dapat melindungi terhadap penyakit-penyakit degeneratif.

Minuman ini sangat berkhasiat selain berperisa coklat yang lazat ia juga mengandungi protein yang tinggi , nutrisi optimum, tiada gula atau pewarna tambahan.
Bahan utama yang lain antaranya adalah L-Glutathione,Tilapia Kolagen, Co Enzyme Q10, Hyaluronic Acid, Omega 3 Salmon Fish, Pearl Powder,Pitera & sebagainya. Kesemua bahan ini di gabungkan dapat menbantu kecantikan & kesihatan anda dari hujung rambut hingga hujung kaki.

Saranan adalah untuk mengambil AURAWHITE CHOC pada waktu pagi dan AURAWHITE LEMON BERRY 900000MG pada waktu malam untuk keberkesanan lebih hebat!Bancuh dengan air sejuk untuk rasa yang ummphh yummylicious!

Sesuai untuk lelaki & wanita.

PRICE OFFER:
RM150 WM
RM160 EM

FREE GIFT AURA SHINE!!!!
FREE SHAKER!!!
LIMITED TIME OFFER!!! GRAB NOW!!!
 
Berminat Terus SMS Sue
012-687 2344

Tuesday, June 11, 2013

Hot Item : Bedak Tate By D.E.A ( Danish Emphire Association )

 Ready Stock!!!!!

Rahsia Kulit Cantik Halus Nora Danish Sekeluarga!! Mereka nak kongsi dengan kita semua apa rahsia mereka!!

MEMPERKENALKAN::
Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association)


Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.
Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn air dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..
Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. 
Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.

Kandungan : 40gram setiap bekas






BERMINAT UTK BEDAK SEJUK BY DAE BOLEH TERUS ORDER : 

RM35/PC
 
(FREE POSLAJU SEMENANJUNG)
 
Buy 1 : RM35
Buy 3 : RM100

Berminat Terus SMS Sue @ 012-687 2344

Wednesday, June 05, 2013

Singlet Kempiskan Perut Untuk Lelaki

Salam dan hai to all...hari ni sue nak share produk untuk lelaki pulak...jangan ingat lelaki tak nak cantik...lelaki pun harussss cantik jugak la...tak aci la kalau dia nak isteri cantik tapi si suami x jaga penampilan...so kene dua2 jaga penampilan ok...

Ok produk ni lebih kepada lelaki2 yang mengalami perut Buncit atau lagi sweet kalau kita panggil perut Boroi Kan...hehe...tapi biasa terjadi bila lepas kahwin...otomatik perut boroi kan...so cara mudah nak cegah atau nak tutup Perut Boroi ni cuba la pakai Singlet ni...jom tengok info pasal singlet ni....

Memperkenalkan Singlet Cegah Perut Buncit dan Boroi

*Sorok perut BOROI & BUNCIT*
Singlet yang didesign dan dibuat menggunakan teknologi-teknologi terbaru bagi mencegah buncit dan meratakan perut.

Kelebihan anda dapat jika memakai SINGLET ini? 
✔ Kelihatan lebih kurus serta-merta!
✔ Menambah keyakinan tanpa mendedahkan perut buncit!
✔ Mudah di pakai
✔ Kain tidak gatal dan tidak panas
✔ Membantu pembetukan badan sasa
✔ Dibuat daripada material yang tiptop dan terbaik!
✔ Mencegah sakit belakang
✔ Menyokong belakang dan menarik otot perut untuk bekerja lebih kuat.

dan YANG PENTING ANDA MAMPU MILIK!!!

Anda yang boroi wajib meng"order" singlet Ironman ini kerana ia mampu membentuk muscle pada perut dan lantas mengurangkan boroi anda dalam masa yang singkat.

Features:
* Putih
* Dibuat daripada Fabrik elastik & Tahan lasak.
* Bahan: Nilon 80% 20% Spandeks
* Fabrik yang anti-allergic.
* Saiz M (30-37) | L (38-47)

--> Ramai Yang Salah Anggap
Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua..

Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda..

Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja..

P/s: SINGLET @ Pakaian dalam terbaru untuk lelaki yang ingin kelihatan tegak dan segak. Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda.Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.


Features:
* Dibuat daripada Fabrik elastik & Tahan lasak.
* Bahan: Nilon 80% 20% Spandeks
* Fabrik yang anti-allergic.

Singlet yang didesign dan dibuat menggunakan teknologi-teknologi terbaru bagi mencegah buncit dan meratakan perut. 


Diperbuat dari kain yang sangat selesa, ia adalah penyelesaian yang paling berkesan untuk cepat menghilangkan buncit dikawasan perut dan mendapat (6 pax) yang dikehendaki semua lelaki.
Hanya pakai seperti biasa dan anda dpt merasakan sokongan elastik dan serta-merta menarik perut anda dgn cantik dan selesa. Pada bahagian perut mempunyai bahagian elastik yang membentuk bentuk badan enam pack dan rasa ketegangannya yang sgt cantik.
p/s: SINGLET @ Pakaian dalam terbaru untuk lelaki yang ingin kelihatan tegak dan segak. Baju ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda.Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.









 

RUJUKAN SAIZ PINGGANG:

S - 30 to 32"
M - 33 to 35"
L - 36 to 38"
XL -39 to 42"
XXL - 43" and above

Anda digalakkan beli saiz 1 tingkat rendah dari saiz baju yang anda pakai sekarang.

Contoh jika anda pakai baju saiz M, anda boleh beli singlet bersaiz S. 


Cara Cuci Singlet Slim N Lift
Cuci seperti biasa dengan tangan. Elak jemur kena matahari.  



CARA PAKAI/SARUNG SINGLET


size available:


S,M, L and XL only (Black & White)



Harga Promosi :

  RM 40 (SM) / RM45(SS)

Beli 3 helai : RM90 (SM) / RM90 (95)


Include Postage

 
COD Area : UPM Serdang & Tmn Putra Perdana Puchong
Order Sekarang

PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU

SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 

KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.

NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
******************************************************************************
Cara Order :
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 
012-687 2344


Monday, June 03, 2013

Sabun Glutakojic 3 layer

SABUN GLUTAKOJIC 3 LAYER ORIGINAL


FORMULA BARU!!
DENGAN 3 LAPISAN WARNA!!!!
KESAN MENAKJUBKAN!!
GABUNGAN KOLAGEN & GLUTATHIONE!!
SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA.. 
UNTUK KEGUNAAN BADAN / MUKA
HILANGKAN SEGALA YANG KUSAM JUGA MASALAH 
YANG MEMBELENGGU..
CUBA LAH!!! 

saiz besar, boleh bertahan 1 bulan ke 2 bulan..juga tidak mustahil boleh bertahan 3 bulan..

KELEBIHAN:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD

BAHAN KANDUNGAN DALAM GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP WITH KOJIC + GRAPE SEED :
GLUTATHIONE
Membantu / menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

COLLAGEN
Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda, apabila mencuci muka dengan sabun ini akan dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih tegang + putih.

ARBUTIN

Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling bagus dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin bagus digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau semua bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter

KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening agen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid lebih baik dan tidak mendatangkan kesan yg berbahaya seperti hidroquinon. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

GRAPESEED EXTRACT
Seperti yang kita tahu anggur adalah buah yang memiliki KANDUNGAN ANTI OKSIDAN TINGGI Yang bermanfaat untuk Anti radikal, berfungsi untuk mendetoksfikasi racun.

CADANGAN PENGGUNAAN
• Untuk tujuan penjimatan, potong sabun kepada beberapa bahagian lebih kecik seperti 5 bahagian kecil. Harus dipotong bahagian oren + putih sekali supaya dapat guna kedua-dua kandungan aktif tersebut.
• Untuk kulit normal memadai 2x sehari, kulit berminyak 3x sehari, kulit kering 1x sehari.Or bergantung keselesaan dan kesesuaian kulit masing-masing.
• Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :
1. Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
2. Kulit Normal - 1 minit dan bilas
3. Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.
Banyak testimoni mengatakan sabun ini sangat berkesan!!

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGGUNAKANNYA.
Testimoni Maria..
Sabun ni bes sangat,jeragat mmg dah kurang.

Testimoni Dannia..
"Sabun dah dapat, 3 kali cuci dah dapat rasa kesan...mak kita pun nak guna juga..hehehe "

Testimoni Rohamiza
" Sis, brg dah dapat petang semalam, dah pakai sabun 2 , bes sgt2..smlm sampai terus pakai,baru sehari dah ase perubahan..hubby pun dah pakai dia kata muka dia ase kembng, betul sis x tipu punya...parut dah nampak pudar pakai scar portion...tq sgt2.

Testimoni Ally..
Salam sis ..ally dah dpt sabun tu noon yesterday...tq so much!! smlm ada kawan tanya ally pakai sabun apa,coz muka nampak soft n lain..hihihi..ally promote sabun ni...nmpk mmg ada yg minat..nnti ally nak jual kat depa smue blh? hihihi..

Testimoni lagi ~Sis.. Alhamdulilah. Lepas almost 2 minggu guna sabun gluta, parut jerawat da makin pudar. Kulit semakin licin.. Dulu kalau apply make up, susah nk stay on face.. Tdi saya put on make up, da setengah hari pn make still on.. Muka pn tk berkilat. Saya suka sgt... 10Q sis..

Testimoni ~mmg terbaek sabun gluta,my mum pakai jeragat2 pun hilang..ramai kwn2 tegur..especially utk org2 yg berumur elok try..pakai produk NV,natasya dan bemcm2 produk pun just pudarkan shj tp pakai sabun gluta bleh hilang..terbaek..nanti nk oder lagik.. :)

HATI-HATI :-
Ramai yang tanya beza 3 layer kualiti tinggi , kualiti rendah , palsu ....etc
di sini saya satukan dalam dua kategori kualiti tinggi atau ori dan kualiti rendah atau palsu.
Yang palsu bau tak sama langsung dengan yang ori.

CIRI-CIRI SABUN PALSU :
*Di antara 3-3 layer ada rekahan.
*Bila diguna sabun akan terkeluar satu2 layer.
*Tidak berkilat seperti yang original.
*Yang palsu lebih nipis



1 KETUL
RM30 (SM)
RM35 (SS)
FREE POSLAJU

Monday, June 03, 2013

2Be Gorgeous Fiber Murah


APA ITU 2BE GORGEOUS??


Secara umumnya, 2be GORGEOUS FIBER ialah minuman kesihatan tambahan untuk detox, pelangsingan dan kecantikan.



Ini lah rupa 2BE GORGEOUS yg gorgeous yg paling tinggi permintaan setiap minggu..

beratus botol terjual dalam masa 1 bulan

jangan bazirkan wang anda!! buat la pilihan yg bijak.

anda mempunyai salah satu simptom dibawah??? jika ya anda perlukan 2be gorgeous sebagai teman baik anda

Untuk kelihatan sihat dan cantik, nilai diri anda berdasarkan soalan berikut:-

1. Adakah anda selalu letih tanpa sebarang sebab? Atau selalu sakit sendi?
2. Adakah anda kerap sakit kepala? Atau selalu lupa?
3. Adakah anda susah tidur dan susah bangun tidur?
4. Adakah anda mengalami masalah kulit? Atau masalah jerawat?
5. Bagaimana dengan keliling mata? Gelap tidak?
6. Adakah anda selalu sembelit?
7. Bagaimana dengan bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha ? gelap tidak daripada warna asal kulit?
8. Adakah anda banyak angin? Atau mengalami alahan? Inflamasi pada sendi? Sinus?
9. Adakah berat badan meningkat? atau susah hendak menurunkan berat badan?
10. Terdapat kehadiran selulit dalam badan anda?
11. Adakah lemak dalam badan anda sukar dibuang walaupun telah melakukan senaman dan minum/makan produk pelangsingan badan?
12. Bagaimana dengan penglihatan? Kabur tidak?
13. Adakah anda mengalami nafas berbau?
14. Adakah paras kolesterol anda tinggi?
15. Adakah anda selalu emosional?

Jika jawapan anda YA pada mana-mana soalan tersebut, anda perlu menerima hakikat bahawa dalam tubuh badan telah terbenamnya racun ataupun dikenali sebagai TOKSIN


INFO LANJUT TERUSKAN MEMBACA......



INFO 2BE GORGEOUS

PEMBUANGAN TOKSIN BIASA DAPAT DILIHAT DARI PELBAGAI CARA. ANTARA SIMPTOM IALAH BUANG AIR BESAR, KERAP BERPELUH DLL.

ADA JUGA YANG TIDAK ALAMI SIMPTOM SEBEGITU, TETAPI TIDAK BERMAKNA BADAN TIDAK MEMBUANG TOKSIN. 

DALAM 1 MINGGU, KULIT AKAN NAMPAK KEMERAHAN KERANA SELAIN BERTINDAK MEMBUANG TOKSIN IA JUGA MELANCARKAN PEREDARAN DARAH, STIMULASI MOOD ANDA, MENGAWAL KANDUNGAN KOLESTROL DALAM DARAH DAN 1001 KEBAIKAN DALAM MINUMAN 2 BE GORGEOUS FIBER.

DIINGATKAN SEKALI LAGI, PRODUK INI BUKAN SEPERTI PRODUK TERSOHOR LAIN . KAMI 100% BAHAN ORGANIK . NAMUN KULIT ANDA TETAP AKAN ALAMI PERUBAHAN KERANA, BUKAN GLUTAHIONE SAHAJA YANG MAMPU MENCERAHKAN KULIT, MALAH BAHAN2 ORGANIK SEPERTI 2BE GORGEOUS FIBER MAMPU MENCERAHKAN , MEMBERSIHKAN DAN MENYERIKAN KULIT KERANA IA MENGAKTIFKAN PENGELUARAN GLUTA SECARA SEMULAJADI.

DENGAN PEMBUANGAN TOKSIN SECARA KONSISTEN, BADAN ANDA JUGA AKAN LEBIH LANGSING DAN SIHAT.

CELAH2 BADAN SEPERTI KETIAK, PEHA DLL TEMPAT DIMANA TOKSIN SUKA UNTUK BERKUMPUL AKAN DAPAT DI CERAHKAN KERANA TOKSIN DI BUANG SECARA KONSISTEN.

PILIHAN ANDA UNTUK CANTIK DENGAN CARA JIMAT DAN DENGAN CARA PEMBUANGAN TOKSIN / DETOKS ADALAH PILIHAN YANG BIJAK !!


kelebihan 2BE GORGEOUS

membantu membuang toxin di dalam badan

menyihatkan kulit

membakar lemak

mencuci darah

membersihkan kolon

menghilangkan lebihan gula dalam badan

mencantikkan kulit

membantu menjana sel kulit

menguatkan rambut, tulang , gusi dan gigi

menguatkan kuku

membantu sistem dalaman badan

mengelakkan sembelit

mengurangkan pening kepala

menjadikan badan lebih bertenaga

memudarkan parut jerawat

merendahkan kolestrol dalam darah

memberi vitamin a,c,d,e dalam badan

tinggi dan kaya anti oxidant

mengandungi gabungan superfruit terhebat

kadar orac yang tinggi

mengandungi madu

mengandungi buah delima

mengandungi soy lecithin yang baik untuk agen membakar lemak

mengandungi serbuk mutiara yang baik untuk detox dan memutihkan kulit

menganduungi gabungan kekacang seperti badam dll

mengandungi gabungan sayuran terbaik seperti zuchhini, alfafa, rumpai laut dll

mengandungi buah2 tempatan dan antarabangsa yang kaya dengan vitamin

mengandungi extract pelbagai jenis fiber.


pendek kata sebelum anda makan apa jua supplement, apa kata anda detox dan baiki sistem dalaman anda dengan 2BE GORGEOUS FIBER terlebih dahulu.


Anda pasti tidak akan kecewa !


BOLEH KE AMBIL 2 BE GORGEOUS BERSAMA SUPPLEMENT LAIN?

Boleh dan amatlah digalakkan. Pengambilan 2 be Gorgeous sebelum pengambilan apa 2 supplement digalakkan bertujuan untuk mendapatkan kesan yg lebih maksimum


SEDAP KE? RASA BAGAIMANA?
rasa strawberry sebagai base, tetapi mungkin kerana kandungan buah-buahan , fiber dan kekacang menjadikan ia lebih kepada rasa badam yang lazat. boleh olahkan resipi air 2be gorgeous fiber kerana texture nya mudah sekali nak larut dan sebati.

pssttt:kalau ada amik ferwhite ke aurawhite ke swiss med ke boleh campurkan sekali k


BREASTFEED BABY/PERIOD BOLEH AMBIL??
Boleh tiada masalah


CADANGAN TERBAIK UNTUK PENGAMBILAN 2BE PERMULAAN?

Cara minum yg terbaik untuk setiap peringkat umur ialah minggu pertama ambil setiap hari.Minggu kedua ambil selang 2-3 hari .Insyaallah anda juga akan dpt manfaat seperti rakan-rakan yang lain

ADA KKM?

2Be diklasifikasikan sebagai makanan..Tiada KKM dan bahan2 yg digunakan adalah HALAL


TESTIMONIAL YANG BERJAYA?

Rujuk gambar dibawah.Jangan ragu jgn risau PRODUK INI TERBAIK...jgn berlengah jom order sekarang!!! belian 2 botol free postage














HARGA
1 jar : rm50sm / rm55ss
 2 jar : rm90sm /rm100ss

FREE POSTAGE

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
******************************************************************************
Cara Order :
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 

012-687 2344